Waar vindt u ons?

Met de trein: Vanaf het treinstation Zaltbommel loopt u rechtsaf onder de A2 door, meteen rechts aanhouden, dit is de Koningin Wilhelminaweg; deze loopt u uit tot u rechts de Nieuwstraat in kunt lopen. U loopt dan recht op de kerk af. Linksachter de St. Maartenskerk vindt u de Blauwe Markies.

Met de auto: Vanaf de A2 komend uit Den Bosch, neemt u afslag Zaltbommel en gaat u links naar Zaltbommel. Bij de derde rotonde op de Steenweg gaat u rechts. (*) U bent nu op de Gisbert Schairtweg en volgt deze weg tot de T-splitsing, waar u linksaf gaat. Na 100 meter gaat u op de kruising rechtsaf, waarbij u uitkijkt op de St. Maartenskerk. Vlak voor de kerk gaat u rechtsaf, en rijdt u driekwart om de kerk heen. Daar vindt u de Blauwe Markies.

Vanaf de A2 komend uit Utrecht, neemt u afslag Zaltbommel en gaat u rechtsaf naar Zaltbommel. Bij de derde rotonde gaat u rechts. Zie verder * hierboven.

Er zijn twee gratis parkeerplaatsen naast de Blauwe Markies.

Openingstijden

De Blauwe Markies is geopend op donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en iedere laatste zondag van de maand van 11:00 tot 16:00 uur.

Voor kartonnage kunt u ook buiten de normale openingstijden een afspraak maken. Telefoonnummer 0418-514170; info@deblauwemarkies.nl

Een oase voor de papierliefhebber, welkom in de wereld van het sierpapier